Broodje makreel met wortel en dille

Type gerecht : Lunchgerecht
Bereidingstijd : < 20 min.
Verkrijgbaarheid : Goed
Aantal personen : 4 personen
Energie : 445 kCal | 1865 kJ

 
Ingrediënten
1 gerookte makreel
100 gram worteljulienne
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel verse dille (fijngehak)
2 zoetzure augurken (blokjes)
4 bruine pistolets of piramidebroodjes
100 gram bieslook zuivelspread
versgemalen zwarte peper

Bereiding
Maak de makreel schoon: verwijder het vel en de graten. Verdeel het visvlees in stukken. Meng in een kom de wortel met citroensap, 1 eetlepel dille en augurk. Snijd de broodjes open en bestrijk ze met de zuivelspread. Verdeel de wortelsalade over de onderste helft en leg de stukken makreel erop. Strooi hierover wat dille en peper en leg de bovenste helften van de broodjes er schuin op.