Verse dagverse vis voor u gefileerd, ontgraat en geportioneerd

Vis staat op het moment in het middelpunt van de balangstelling. Logisch, want vis is echt een product van deze tijd: lekker, licht en ook heel gezond. Fishmasters heeft door middel van de Kennemervis Groep een dagelijkse aanvoer van verse vis. Elke filet kan worden geportioneerd op het gewenste gewicht met een maximale afwijking van 5 gram. Alle filets worden zo zorgvuldig mogelijk ontgraat. Vanuit ons basis assortiment kunnen wij u binnen 24 uur voorzien. Voor afwijkende vissoorten kan Fishmasters uit het assortiment van FishPartners putten. Vrijwel elke vissoort is op deze manier voor u binnen bereik.

 Deli-XL art.nr    
Omschrijving portie verpakking voedingswaarden
 033553 Zalmfilet geportioneerd  
90-100gr 1/2 gastronorm    
SpecificatieEr wordt vanaf de vangst veel aandacht besteed aan de versheid en de kwaliteit. Zo wordt de vis voortdurend gekoeld en soms aan boord al ingevroren zoals bij de maatjesharing. Het verwerken van de verschillende soorten vis vereist een zekere handvaardigheid. Elke vissoort heeft zo een eigen manier van fileren. Hierbij is er veel aandacht voor het juiste rendement maar ook naar de kwaliteit van de filet. Verse vis ziet er fris uit en ruikt naar de zee. Verse visfilets en vismoten zijn stevig, veerkrachtig en licht dooschijnend. Als vis niet vers is, ruik je dat direct aan de onaagename geur!

Het assortiment dat de Kennemervis Group van over de hele wereld importeert is enorm en breidt zick nog steeds uit. Deze vissoorten worden veelal in gevroren toestand aangeleverd omdat leadtime’s over zee vaak lang zijn. Om u ook hier van een vers stukje buitenlandse vis te kunnen laten genieten word deze vis met de grootste zorg en onder continue bewaking geconditioneerd tot een refreshed product.