Gegaard naar uw bereidingswijze

Door een professionele bereidingstechniek blijven smaak en structuur behouden. Gegaarde filets zijn bij uitstek geschikt als maaltijdcomponent omdat deze gelijk te verwerken zijn. Veelal worden de diverse visfilets gegaard om deze bij de eindgebruiker nog kort te verwarmen alvorens geconsumeerd te worden. Fishmasters heeft alle technieken zelf in huis om ook het gaarproces bij u in de keuken na te bootsen. Met deze kennis zijn wij in staat om elk specifiek product exact af te stemmen op uw manier van regenereren. Dit doen wij niet alleen om het voor u makkelijker te maken maar vooral om de structuur, sappen en smaak van de visfilets zo optimaal mogelijk te serveren bij uw klanten.

                              
                      

Deli-XL Art.nr
Omschrijving portiegewicht
verpakking
voedingswaarden
 033545  Heekfilet gestoofd
90-100gr 1/2 gastronorm
Specificatie


De producten worden in de keuken in Urk gegaard tot een kerntemperatuur van 65°C. Ze worden met behoud van de verskwaliteit serveerklaar gemaakt. Hierdoor blijven de filets opvallend lekker sappig en mals. Bovendien maakt dit de producten ideaal voor langere regenereer processen zoals meals on wheels en/of temp-rite.