Het oog van de visbakker is hier van belang. Voor al onze gebatterde producten maakt Fishmasters gebruik van een traditioneel beslag. Dit beslag wordt aangemaakt op ervaring en bevat gist, tarwe en meel. Als ‘de batter’ is aangemaakt wordt elk stukje vis hier doorheen gehaald om vervolgens op traditionele wijze afgebakken te worden. De ervaring bepaald hoe lang een bepaalde vissoort gebakken wordt. Het resultaat is een heerlijk knapperig stukje vis dat alleen al visueel het water in de mond doet lopen...

Deli-XL art.nr |
Omschrijving |
Portie |
Verpakking |
Voedingswaarden |
033546 |
Kibbeling supreme gebakken
|
1kg |
1/2 gastr.
|
Specificatie |
033547 |
Lekkerbek supreme gebakken
|
90-100g
|
1/2 gastr.
|
Specificatie |
033548 |
Pollakfilet ambachtelijk gebakken |
90-100g
|
1/2 gastr.
|
Specificatie |
033549 |
Kibbeling ambachtelijk gebakken
|
1kg |
1/2 gastr.
|
Specificatie |
033550 |
Lekkerbek ambachtelijk gabakken
|
90-100g |
1/2 gastr.
|
Specificatie |
033551 |
Pangasiusfilet ambachtelijk gebakken
|
90-100g |
1/2 gastr.
|
Specificatie |
Het grootste gedeelte van het gebakken assortiment bestaat naast de traditionele Kabeljauwfilet ook uit Heekfilet, Pollackfilet en Scholfilet. Alle vissoorten zijn afkomstig uit duurzame visserijen en dragen het MSC label. Mocht u een specifiek gedeelte van een visfilet willen ontvangen of een aantal lekkerbekjes in een bepaalde gewichts range? De mensen van Fishmasters snijden de filets graag voor u op maat.
Gebakken vis past in vrijwel elk menu en behoort tot de meest gegeten vis variant van Nederland. Of het nu kinderen betreft of de ouderen van dagen..iedereen kan een lekker gebakken visje waarderen. Voor meer informatie over de verschillende vissoorten kunt u kijken bij "het verhaal achter de vis". Voor het opvragen van een brochure of een assortiment kunt u hier klikken.
