Authentiek gebakken

Het oog van de visbakker is hier van belang. Voor al onze gebatterde producten maakt Fishmasters gebruik van een traditioneel beslag. Dit beslag wordt aangemaakt op ervaring en bevat gist, tarwe en meel. Als ‘de batter’ is aangemaakt wordt elk stukje vis hier doorheen gehaald om vervolgens op traditionele wijze afgebakken te worden.  De ervaring bepaald hoe lang een bepaalde vissoort gebakken wordt. Het resultaat is een heerlijk knapperig stukje vis dat alleen al visueel het water in de mond doet lopen...


                       

Deli-XL art.nr    Omschrijving Portie Verpakking Voedingswaarden 
 033546 Kibbeling supreme gebakken
 1kg 1/2 gastr.
Specificatie
 033547 Lekkerbek supreme gebakken
90-100g
1/2 gastr.
Specificatie
 033548 Pollakfilet ambachtelijk gebakken 90-100g
1/2 gastr.
Specificatie
 033549 Kibbeling ambachtelijk gebakken
1kg 1/2 gastr.
Specificatie
 033550 Lekkerbek ambachtelijk gabakken
90-100g 1/2 gastr.
Specificatie
 033551 Pangasiusfilet ambachtelijk gebakken 
90-100g 1/2 gastr. Specificatie


Het grootste gedeelte van het gebakken assortiment bestaat naast de traditionele Kabeljauwfilet ook uit Heekfilet, Pollackfilet en Scholfilet. Alle vissoorten zijn afkomstig uit duurzame visserijen en dragen het MSC label. Mocht u een specifiek gedeelte van een visfilet willen ontvangen of een aantal lekkerbekjes in een bepaalde gewichts range? De mensen van Fishmasters snijden de filets graag voor u op maat.

Gebakken vis past in vrijwel elk menu en behoort tot de meest gegeten vis variant van Nederland. Of het nu kinderen betreft of de ouderen van dagen..iedereen kan een lekker gebakken visje waarderen. Voor meer informatie over de verschillende vissoorten kunt u kijken bij "het verhaal achter de vis". Voor het opvragen van een brochure of een assortiment kunt u hier klikken.